Hem  
 
 
     
 
             
OM OSS
    Boken Mera Mentorskap Här beställer du  
 


Föredrag kring boken.

Vi erbjuder 1-1,5 timmes inspiration och tankeväckare kring det professionella mentorskapet. Nyttan för individen och verksamheten. 

Det ger dig som chef, nyckelperson, medarbetare funderingar kring dina förhållningssätt i arbetet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Internt mentorprogram.

Vi utbildar interna/ideella mentorer i verksamheter, organisationer, nätverk och sammanslutningar.

Med boken som grund, avgör ni längd och omfattning av utbildningen. Kontakta oss så berättar vi mer.

   

Är du medarbetare som vill arbeta med din professionella utveckling?Är du chef som vill arbeta mer coachande i ditt ledarskap?Är du intern eller ideell mentor och känner att du vill strukturera upp ditt mentorarbete?

Boken är en väg för dig som vill finna din potential på arbetet och därmed ge verksamheten, likväl som dig själv, ökad framgång. Här får du praktisk mentormetodik och struktur i mentorprocessen. Praktiska fall redovisas, liksom ett antal verktyg du kan använda, i din roll som mentor och i ditt eget arbete.

Boken presenterar bakomliggande tankar till varför det moderna, professionella mentorskapet är  av stor betydelse för vårt arbetsliv, och ger dig en grund för diskussion om förhållandet mellan individ och arbetsliv.

Boken är skriven av Peter Nisses, Mentorhusets grundare. Peter är i grunden utbildad psykolog med klinisk erfarenhet. Dessutom diplomerad och auktoriserad mentor genom HumaNova, Mentorakademin och har nu under 4 år arbetat med individuellt mentorskap, utbildning av mentorer, konfliktlösning, seminarier och föreläsningar.

Beställ ditt eget exemplar här. Då är ditt pris 200:- inkl moms, exkl postens avgifter.

Beställ även via e-post:

Vår bok får lysande recensioner. Läs här vad tidningarna skriver

 

 
 
Namn
 
Företag
 
 
Adress
 
 
Postadress
   
 
 
Postnr
       
 
E-post
   
 
Telefon
     
 
Mobil
     
Bok
   
 
  Antal böcker
       
 
Skicka

 
  
 
 
  Mentorhuset © 2008 All Rights Reserved. Mentorhuset Holmgatan 4, 211 45 Malmö - Slottsvägen 37, 183 52 Täby
Created by: DesignStudio E140